27 Φεβρουαρίου 2017

Σπιτική λαγάνα

Φτιάξε τη δική σου σήμερα - προλαβαίνεις - και θα αναρωτιέσαι γιατί μέχρι τώρα έπαιρνες έτοιμη!
500γρ. αλεύρι 
350ml νερό
1 φακελάκι μαγιά
10 γρ. αλάτι
1 πρέζα ζάχαρη
σουσάμι
Θα βγει μια ζύμη που θα κολλάει στα χέρια αλλά μην προσθέσεις άλλο αλεύρι. Άφησε την μία ώρα περίπου, δώσε στη ζύμη σου το σχήμα που θέλεις και άλειψε την επιφάνεια με νερό στο οποίο θα έχεις διαλύσει λίγη ζάχαρη ή μέλι. Πασπάλισε με το σουσάμι και ψήσε στους 220 για 20' περίπου ή μέχρι να πάρει το χρώμα που σου αρέσει!

Καλή σαρακοστή!



    

1 σχόλιο:

  1. Πολύ εύκολη συνταγή. Ασφαλώς θα γίνεται υπέροχη... Ευχαριστούμε
    Φιλιά πολλά και καλό και χαρούμενο μήνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...